Verksamhet

På programmet står ofta först en redovisning av månadens tävling. Därefter tid för en trevlig och gemensam fikastund och mötet avslutas sedan med ett bild-föredrag av inbjuden föredrags-hållare.Tex en reseberättelse eller annan inspirerande bildvisning. Vi träffas i Församlingsgården i Bankeryd andra tisdagen i månaden, förutom i juni, juli och augusti.

I Bildgruppen träffas vi för att diskutera bilder, ge konstruktiv kritik och bjuda varandra på tips och idéer. Vi sitter i mindre grupper så att alla kan komma till tals. Ibland gör vi gemensamma utflykter och det händer också att ett litet gäng träffas spontant.
Medlemmar kan följa oss på klubbens Facebookgrupp.
Bildgruppen träffas i regel två veckor efter månadsmötet.


Månadens Bild.

Klubbtävling med olika motto

för varje månad. Omväxlande digitala bilder och utskrivna bilder på papper, s k påsikts-bilder. I färg eller svartvitt.


Årets Bild

Bilder som har deltagit i våra Månadstävlingar under det gångna året.


Fältskjutning

Ordnas i april och september med resa till ett intressant mål för fotografering med tre olika motton. Vinnare belönas med vandringspris. På våren tävlar vi med digitala bilder och på hösten påsiktsbilder.

Bilder till försäljning - Bildbank

Vi är ett gäng engagerade och kunniga fotografer, som erbjuder ett brett urvalav bilder för inredning av kontor och andra lokaler. Du kan få bilderna utskrivna på fotopapper, canvas, plexiglas eller andra material i varierande storlekar. Vi levererar också bilder till företagsalmanackor.

Se mer här


Några av våra nöjda kunder: Handelsbanken, Danske Bank, Lindgårdens äldreboende, Brahe Redovisning,Inev AB och almanacks-bilder till PanCert AB (Såg i Syd).

Utställningar

Utställning "Tvärsnitt" på Jönköpings läns museum, den 11 februari till den 2 april 2023.

Årets Fotograf

Göran Unemyr

vinnare av klubbens månads-tävlingar 2023 sammanlagt

Kurser

Vi arrangerar korta kurser efter behov och efterfrågan, bla


* Bildredigering i Lightroom

* Grundkurs - Du och din Kamera


Vi samarbetar även med Moderskeppet som har ett stort antal kurser på nätet. Som medlem hos oss får du ett bättre pris på deras stora utbud

Klubblokal och Studio

Vi har en klubblokal och en Fotostudio som står till förfogande för klubbens medlemmar.Adress: Ekeforsvägen 4

564 33 Bankeryd.