Inbjudan till:

Fältskjutning i Tiveden den 21 september 2024

Fältskjutningen pågår under hela dagen den 21 september. Den både startar och slutar vid Granvik som ligger 13,5 km norr om Karlsborg längs V49.


Det här innebär att den som är morgonpigg kan utnyttja ljuset från tidig morgon. Likaså kan den som gillar kvällsljuset stanna kvar i området till mörkret har infallit.


Huvudinriktningen på Fältskjutningen är landskapsfotografering. 

Arrangemanget görs i samarbete med Naturguide Tiveden


Välkomna Styrelsen Bankeryds Fotoklubb

Gemensamt program del av dagen:


Kl 10:00  Samling med medhavd fika vid Vitsand Badplats, vid sjön Stora Trehörningen i Tiveden. Se kartan till vänster eller använd följande länk till Google Maps:


https://maps.app.goo.gl/HwNpPpHvWzkRZntj9 


Här kommer Naturguide David Tverling (Naturguide Tivden) att möta oss och vi kommer efter att vi har fikat har vi flera olika alternativ till vandringar, tex:

  • Vitasandsgrottorna 1,3  km krävande vandring
  • Junker Jägares sten - lätt vandring


Efter  vandringen kommer David att i naturen tillaga en god lunch till oss på sin Muurikka.


Efter lunchen förflyttar vi oss till Tivedens nationalparks huvudentré där vi parkerar våra bilar Du får nu återigen möjlighet till två olika vandringar, se plats 2 på kartan 


  • Vandra hela röda stigen ca 4 km ToR
  • Vandra drygt halva röda stigen, gå blå väg tillbaka ca 2 km ToR


Temat här är främst berg möter vatten och beroende på ljuset kan du även få chans till fina speglingar i vattnet. Men självklart finns flera andra alternativ till varierande motiv. 


Den gemensamma delen på den här dagen avslutas vid Huvudentrén senast kl 16:00. Men du kan alltså stanna kvar i området och fortsätta att fotografera på egen hand.


Alla bilder tagna den här dagen från Granvik norr om Karslborg och inom Tiveden har rätten att delta och tävla i den här Fältskjutningen. Anmäl dig genom att trycka på knappen här nedan

22 september


Vill du ha hjälp med dina bilder från Fältskjutningen?

Den här dagen kan du få hjälp med att ladda in bilderna i din dator från gårdagen i Lightroom.  Även hjälp med och förslag på hur du kan redigera dina bilder. Vi kommer att finnas några stycken i vår klubblokal som kan hjälpa dig med detta. För att kunna planera och veta hur stort intresset är ber vi dig som är intresserad att även trycka på knappen här nedanför och anmäla ditt intresse. Tider kommer vi överens om när vi ser hur stort intresse det bli